Sooooolig morgon!

Heeeeeey, vilken solig morgon det blev trots regnet och haglet igår! Men det är ju bra det om det blir en fin dag. ^_^ Snart ska jag iväg till skolan då... vilket jag ser fram emot faktiskt, förutom att jag var och grillade med några i helgen så har det varit en ganska deppig sådan och det ska bli kul att få träffa lite folk igen :'D men jag måste nog stanna kvar och jobba efter skolan idag, men det gör i och för sig inte så mycket eftersom vi ändå slutar kl 1 idag... aja, vi får se! Man är morgonpigg i alla fall! Heddååå 8D

Lite mongo på morgonen... :'D
Tee hee... D:

Välkommen till min fabr... jag menar blogg!

Jaaaa, då var det nästan dags att sova :'D men först ett litet inlägg på den nya bloggen... jag måste förska vara lite aktiv på den här! Konstigt nog så LÄNGTAR jag till skolan! Jag vill dit nu! Jag vill träffa alla mina underbara vänner som jag bara har en dryg vecka kvar med innan sommarlovet... FAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA DOM! Vi har just spelat upp Kalle och Chokladfabriken och det gick SUPERBRA! Alla i hela klassen har kommit väldigt nära varandra på sista tiden... speciellt under förra veckan, spelveckan alltså, och det är såååå synd att vi snart kommer att skiljas åt! Men nästa vecka blir det trädgårdsfest hemma hos bäste Edwin :3 Det ska bli jättekul! Men betygen är det ju lite problem med... heh heh, har typ 5 arbeten kvar att lämna in före onsdag då betygen sätts? Men jaja, blev klar med bokrecensionen till spanskan idag i alla fall! Boken som jag läste var förresten jättebra! Alchemisten, av Paulo Coelho, jag rekommenderar den starkt! Men nu ska jag i alla fall sova :3 GNATT.


Här kommer det några bilder från föreställningen!

 

Hee hee, här är en bild från teatern :) Det där är när August Glupsk (August Gyrig i vår version) har fallit i chokladfloden och hans pappa tar av sig kläderna för att hoppa i och rädda honom! ;)

Här har Violetta Fagervy svällt upp till ett blåbär efter att ha stoppat i sig Wonkas magiska tre-rätters-tuggumi!

Här sitter Kalle Spann i sina farföräldrars säng och lyssnar på historierna om Wonkas fantastiska fabrik som Farfar Johan berättar för honom... C:

Här är min käääääära vän Elsa och jag som de två Willy Wonkorna i vår pjäs! Japp, vi hade två Wonkor! ;)


RSS 2.0